A A A K K K
для людей із порушенням зору
Привітненська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Локачинської громади

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги внутрішньо переміщених осіб, виборців без зареєстрованого місця проживання та виборців, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання

Центральна виборча комісія постановою від 8 серпня 2020 року № 160 «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року» та постановою від 14 серпня 2020 року №176 «Про призначення перших виборів депутатів районних рад на 25 жовтня 2020 року» призначила перші місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

09:32 04.09.2020

Звернення Локачинського РС УДСНС України у Волинській області до громадян щодо недопущення пожеж під час жнив

            В районі тривають  жнива.  На жаль, не зважаючи на заборони, щороку громадяни  на полях після збирання врожаю спалюють стерню та післяжнивні залишки і мало хто переймається тим, що випалювання може призвести до пожежі на сусідніх полях та знищити урожай, відбутись розповсюдження вогню на лісові масиви, а це тягне за собою значні матеріальні збитки. Також їдкий дим, який виникає під час спалювання стерні, соломи, загрожує здоров’ю людини, негативно впливає на навколишнє середовище: знижується родючість ґрунту, забруднюється повітря. В зв’язку з чим Локачинський РС УДСНС України у Волинській області звертається до мешканців району, щодо категоричного недопущення та заборони спалювання стерні та післяжнивних залишків на полях.             Пам’ятайте, що несанкціоноване випалювання сухої рослинності – злочин, за який законодавством України передбачена відповідальність! Так, ст..77(1) Самовільне випалювання рослинності або її залишків Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає, що Випалювання стерні, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від ста вісімдесяти до трьохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 3060 грн. до 6120 грн) і на посадових осіб - від дев’ятисот до однієї тисячі двохсот шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 15300 грн. до 21420 грн).

14:51 31.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь