A A A K K K
для людей із порушенням зору
Привітненська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Локачинської громади

До уваги внутрішньо переміщених осіб, виборців без зареєстрованого місця проживання та виборців, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання

Дата: 04.09.2020 09:32
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуЦентральна виборча комісія постановою від 8 серпня 2020 року № 160 «Про перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року» та постановою від 14 серпня 2020 року №176 «Про призначення перших виборів депутатів районних рад на 25 жовтня 2020 року» призначила перші місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

5 вересня розпочнеться виборчий процес чергових та перших місцевих виборів, а 10 вересня закінчиться термін подачі заяв про зміну виборчої адреси. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, виборців, які не мають зареєстрованого місця проживання або виборців, які фактично проживають не за зареєстрованим місцем проживання та хочуть проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Для зміни виборчої адреси виборець повинен звернутись із заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем, де він фактично проживає. Детальну інформацію про місцезнаходження потрібного відділу та його контакти можна знайти на сайті Державного реєстру виборців (розділ «Органи реєстру »/«Відділи ведення Реєстру»). Заява в паперовій формі може бути подана особисто або через уповноважену особу, повноваження якої оформлено відповідно до законодавства.

Разом з тим виборець може подати заяву в електронній формі з використанням мережі «Інтернет». Таку заяву виборець надсилає із застосуванням кваліфікованого електронного підпису шляхом заповнення відповідної форми на веб-сайті Державного реєстру виборців у «Кабінеті виборця» вибравши закладку «Заяви, запити».

Окрім того, повідомляємо, що тепер виключено вимогу щодо документального підтвердження фактичного місця проживання виборця. У відповідній заяві необхідно лише вказати адресу житла, за якою виборець фактично проживає та яку просить визначити його новою виборчою адресою.

Також звертаємо увагу, що повторно змінити виборчу адресу виборці зможуть не раніше ніж через один рік після дати внесення до Державного реєстру виборців останньої зміни виборчої адреси такого виборця.

Регіональний відділ адміністрування Державного реєстру виборців апарату облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь